skip to Main Content

VOEGOVERGANGEN en opleggingen

 

Voegovergangen en opleggingen in het wegdek van viaducten, bruggen, fly-overs zijn noodzakelijk om de werking van de constructies op te vangen. Van groot belang is dat de voegovergangen en opleggingen duurzaam, geluidsarm en eenvoudig in onderhoud zijn. Technobeton installeert bitumineuze Thormajoint voegovergangen en enkelvoudige- als geluidsarme Mageba voegen voor dilataties tot meer dan 2500 mm, die modulair worden opgebouwd, voldoen aan de strenge RTD 1007 norm en een lange levensduur hebben. Technobeton voert ook renovatiewerkzaamheden uit aan versleten voegovergangen, waardoor ze jaren langer meegaan en de kosten beperkt blijven.

Natuurlijk speelt een snelle inbouwtijd een cruciale rol. Met Technobeton voegovergangen kunt u rekenen op een hoge en efficiënte inbouwsnelheid.

Een goede doorstroming op de weg wordt door de strakke buitendienststellingplanning gegarandeerd….en de voegovergangen zijn geruis vlak.

PVO

Voegovergangen en opleggingen vormen de schakel tussen viaducten, bruggen en wegen en zijn complexe onderdelen van de infrastructuur.

Technobeton is lid van het Platvorm Voegovergangen en Opleggingen (PVO), hét kennisplatvorm voor de nederlandse infrastructuur. Het PVO en zijn leden bevorderen de doorstroming op de weg door betrouwbare, duurzame en goed functionerende voegovergangen en opleggingen.

Het is van groot belang dat de betrokkenen vanuit de overheid en het bedrijfsleven zich gezamenlijk inzetten voor het ontwikkelen, borgen en uitdragen van kennis.

Het PVO vervult deze functies als samenwerkingsverband voor de opdrachtgevers en opdrachtnemers.

EEN ijzersTERK DUO!
MAGEBA EN TECHNOBETON

 

Sinds 2021 bouwt Technobeton Mageba voegovergangen en opleggingen in. Het Mageba assortiment bestaat uit hoogwaardige voegovergangen die over de gehele wereld geïnstalleerd worden. Het assortiment bestaat uit o.a. een enkele voegverbinding, vrijdragende vingervoeg, glijdende vingervoegverbinding en een modulaire uitzettingsvoeg.

Mageba dilatatievoegen voor een langdurig rijcomfort, effectief, beschermend en duurzaam.

dex@4x

edilon)(sedra Dex® lijmsystemen worden al meer dan 45 jaar in Haarlem ontwikkeld en geproduceerd. Professionals uit de industrie-, bouw- en spoorwereld herkennen de vele toepassingsmogelijkheden en uitstekende hechtresultaten van deze hoogwaardige lijmsystemen.

R&D | Hoogwaardige product systemen komen niet zomaar uit de lucht vallen; er gaat veel denkwerk, onderzoek en testwerk aan vooraf. Technobeton en edilon)(sedra beschikken over een Research & Developmentdivisie. Een modern laboratorium die op hun gebied tot de top van Europa behoort. Wij werken daarnaast ook nauw samen met internationale toonaangevende universiteiten en testinstituten

Back To Top