Railinfra

Railinfra

Levensduur, milieuwetgeving en beschikbaarheid zijn naast de technische afwegingen steeds belangrijker geworden in de keuze voor spoorsystemen. Als gevolg hiervan ontwikkelde ons moederbedrijf edilon)(sedra een baanbrekende technologie om spoorstaven te bevestigen: ingegoten spoor.

Op deze manier worden spoorstaven niet meer gemonteerd op dwarsliggers, maar, met gebruik van edilon sedra Corkelast, in een zwevende constructie bevestigd die geluid en trillingen minimaliseert.

Edilon sedra Corkelast is een homogene, elastische ondersteuning, die snel uithardt.

Herstelwerkzaamheden

Ook bij het uitvoeren van herstelwerkzaamheden is edilon sedra Corkelast een uitstekende keuze. Na het verwijderen van de oude kurkrubber, verwijdering van de spoorstaaf en het schoonschrapen van de goot kan de nieuwe spoorstaaf geplaatst en afgesteld worden.

De goot wordt daarna over de hele lengte ingegoten met edilon sedra Corkelast. De overweg kan hierna snel weer bereden worden.

Ingegoten spoorsystemen is een van de bevestigingssystemen die edilon sedra heeft ontwikkeld voor trein, tram, metro, kraanbanen, was- en werkplaatsen.

Edilon sedra Contracting is de applicatiespecialist binnen de edilon sedra groep en heeft een uitgebreide ervaring met de installatie van de spoorstaafbevestigingssystemen, zoals:

)( edilon)( sedra ERS (Embedded Rail System)

)( edilon)( sedra EBS (Embedded Block System)

)( edilon)( sedra CRS (Crane Rail System)

)( edilon)( sedra USTS (Urban Slab Ttrack System)

)( edilon)( sedra LCS (Level Crossing System)

)( edilon)( sedra SDS (Sound Damping System)

)( edilon)( sedra DFS (Direct Fastening System)

Renovatie

Het wordt steeds belangrijker om CO2-uitstoot bij (spoorbouw)werkzaamheden te minimaliseren.

Renovatie van overwegplaten draagt hieraan bij: met de expertise van edilon sedra contracting kan een zo goed als nieuwe overweg herplaatst worden op basis van gebruikte harmelenplaten.

Een bijkomend voordeel is dat hergebruik van spoormaterialen financieel aantrekkelijk is, zonder dat u hoeft in te boeten op robuustheid en duurzaamheid van het spoor.

Edilon sedra contracting heeft diverse mogelijkheden op het gebied van renovatie en reductie van koolstofdioxide;  Ook voor uw werkzaamheden hebben we een oplossing op maat.

Technobeton | Molenweg 7 | NL-6019 BS Wessem | The Netherlands | T: +31 / (0)475 46 29 28 | Contact us