skip to Main Content

RAILINFRA VEILIG OP EN OVER HET SPOOR

 

Betonrenovatie, installeren van Voegovergangen en Rail Infra…..3 disciplines waar Technobeton ijzersterk  in is. Rail Infra is een discipline die wij voor edilon)(sedra uitvoeren. Technobeton installeert en herstelt spoorsytemen. Levensduur, veiligheid, milieuwetgeving en techniek zijn belangrijke afwegingen voor de keuze van een spoorsysteem. Als gevolg hiervan ontwikkelde ons moederbedrijf edilon)(sedra een baanbrekende technologie om spoorstaven te bevestigen met edilon)(sedra Corkelast®: ingegoten spoor.

Spoorstaven worden niet meer op dwarsliggers gemonteerd maar ingegoten met edilon)(sedra Corkelast®, een homogene continue elastische ondersteuning die over de volledige lengte van de rail zorgt voor de optimale vereiste ondersteuning. De zwevende constructie minimaliseert geluid en trillingen en voorkomt zwerfstroom.

Ga naar de website van edilon)(sedra

90% VAN DE OVERWEGEN HEEFT TECHNOBETON GEINSTALLEERD

 

In Nederland rijdt, fietst of loopt u veelal over een edilon)(sedra spoorwegovergang. Het gebruikt van dit unieke concept zorgt voor een optimale ondersteuning over de volledige lengte van de spoorstaaf. Een ander belangrijk voordeel, de overwegplaten sluiten perfect op het wegdek aan!

dex@4x

edilon)(sedra Dex® lijmsystemen worden al meer dan 45 jaar in Haarlem ontwikkeld en geproduceerd. Professionals uit de industrie-, bouw- en spoorwereld herkennen de vele toepassingsmogelijkheden en uitstekende hechtresultaten van deze hoogwaardige lijmsystemen.

R&D | Hoogwaardige product systemen komen niet zomaar uit de lucht vallen; er gaat veel denkwerk, onderzoek en testwerk aan vooraf. Technobeton en edilon)(sedra beschikken over een Research & Developmentdivisie. Een moderne laboratoria die op hun gebied tot de top van Europa behoren. Wij werken daarnaast ook nauw samen met internationale toonaangevende universiteiten en testinstituten

Back To Top