Welkom bij technobeton

Gespecialiseerd en sterk de toekomst in

Technobeton: nieuwe naam voor ons betonrenovatie bedrijf

Al dertig jaar is betonrenovatie in de infra en industrie onze passie en drijfveer. Door gedegen vakmanschap en goed projectmanagement hebben wij ons ontwikkeld tot dé specialist op dit gebied. Tot de dag van vandaag leveren wij, samen met onze partners, hoogwaardige projecten af.

Terug in de tijd
We nemen u mee terug in de tijd. Onze passie voor betonrenovatie brachten wij dertig jaar geleden tot leven onder de naam Technobeton. Naast betonrenovatie voerden wij spoorprojecten uit. Om de verbinding te maken met ons moederbedrijf edilon)(sedra groep, besloten wij beide activiteiten te bundelen onder de naam edilon)(sedra contracting.

Onze drijfveer
Omdat beton onze drijfveer is, wij trots zijn op ons werk en wij dit in onze naam weerspiegeld willen zien, hebben we een beslissing genomen. We gaan terug naar onze oorspronkelijke naam: Technobeton.
De spoorprojecten blijven we uitvoeren onder de naam edilon)(sedra Contracting. Ook blijven we gewoon onderdeel van edilon)(sedra groep.

Waarde in detail
Onze naamswijziging heeft ons ook geïnspireerd tot een nieuwe missie: waarde in detail. Met twintig jaar ervaring beheersen wij ons vak tot in detail. Dit maakt voor ons de cirkel rond.

Met vriendelijke groet,

Paul Lange
Directeur Technobeton B.V.
edilon)(sedra Contracting

Technobeton | Molenweg 7 | NL-6019 BS Wessem | The Netherlands | T: +31 / (0)475 46 29 28 | Contact us