Vacature machinist

Technobeton is een innovatief en veelzijdig bedrijf met een grote expertise in betonreparatie en -renovatie. In Nederland hebben we een kantoor in Rotterdam en Wessem. Onze opdrachtgevers vinden bij ons de combinatie van kennis en kunde voor de uitvoering van projecten op het gebied van infra-, spoor-, industrie- en civiele bouw. Elk project is uniek en vraagt een weloverwogen aanpak. Wij werken in een hecht team van collega’s die creatief zijn in het bedenken van oplossingen onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Dagelijks zetten wij ons in om onze klanten waarde in detail te bieden.

Daarom willen we als bedrijf graag bij jou solliciteren!

Want jij bent die Machinist die met ons gaat bouwen aan een nieuwe dienstverlening binnen Technobeton. Aquademolition is het saneren van beton met behulp van waterdruk, een techniek die volop in ontwikkeling is. Jij krijgt een opleiding tot vakspecialist bij de leverancier van onze machines. Zo ben je al snel in staat om samen met Projectleiders mee te denken over toepasbaarheid bij onze opdrachtgevers.

We weten dat je het prettig vindt om afwisseling in je werk te hebben, dus zorgen we ervoor dat je op veel verschillende plekken vooral in Nederland en België actief bent. Maar dat is juist datgene wat werken bij Technobeton zo aantrekkelijk maakt. Geen dag is hetzelfde en je wordt continue uitgedaagd jouw veelzijdigheid in de praktijk te brengen.

Voordat we je benaderden hebben we natuurlijk al gekeken of jouw achtergrond past bij wat we je willen bieden. Daarbij viel op dat je affiniteit hebt met werktuigbouwkunde en een vlotte babbel hebt. Misschien heb je zelfs ook al ervaring als Machinist en houd je ervan om nieuwe technieken toe te passen.

 

Wij weten dat we niet de enige zijn die op zoek zijn naar jou! Maar we zouden graag de kans krijgen om tijdens een kopje koffie onze passie voor ons bedrijf op jou over te brengen. Dus als je het wat lijkt om deel uit te maken van onze ambitieuze groep vakmannen? Accepteer dan onze uitnodiging om op deze vacature te reageren. Wij zorgen voor de koffie en de vlaai 😉

Heb je interesse? Jouw sollicitatie is in een paar minuten geregeld. Klik hier, vul de ja/nee vragen in en laat je gegevens achter. Een cv en motivatiebrief is (nog) niet nodig!

Wil je eerst nog meer weten over ons bedrijf en onze projecten? Kijk dan op www.technobeton.nl.

Reacties zijn gesloten.