Vacature monteur/operator

Vacature Monteur / Operator

 

Technobeton is een innovatief en veelzijdig bedrijf met een grote expertise in betonreparatie en -renovatie. In Nederland hebben we een kantoor in Rotterdam en Wessem. Onze opdrachtgevers vinden bij ons de combinatie van kennis en kunde voor de uitvoering van projecten op het gebied van infra-, spoor-, industrie- en civiele bouw. Elk project is uniek en vraagt een weloverwogen aanpak. Wij werken in een hecht team van collega’s die creatief zijn in het bedenken van oplossingen onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Dagelijks zetten wij ons in om onze klanten waarde in detail te bieden.

 

Wij breiden onze dienstverlening continue uit en bouwen momenteel aan onze nieuwe dienst Aquademolition. Dit is een innovatieve techniek voor schoon, veilig en duurzaam slopen van beton met behulp van een ultra hogedrukspuit die maar liefst 2500 bar levert. Het voordeel hiervan is dat de betonwapening (de constructie) gespaard blijft en alleen het aangetaste beton wordt verwijderd. Door de grote krachten die vrijkomen wordt gebruik gemaakt van hulpmiddelen die op afstand te besturen zijn.

Daarom willen we als bedrijf graag bij jou solliciteren!

 

Want jij bent die (ervaren) Monteur/Operator die met ons gaat bouwen aan deze nieuwe dienstverlening binnen Technobeton. Met jouw ervaring en affiniteit op het gebied van werktuigbouw maak je je deze techniek snel eigen en ben je in staat samen met de projectleiders mee te denken over toepasbaarheid bij onze opdrachtgevers.

Zoals geen ander weet je dat werken in onze branche niet gebonden is aan standaard werktijden. We weten dat je het prettig vindt om afwisseling in je werk te hebben, dus zorgen we ervoor dat je op veel verschillende plekken vooral binnen Nederland en België komt. Maar dat is juist datgene wat werken bij Technobeton zo aantrekkelijk maakt. Geen dag is hetzelfde en je wordt continue uitgedaagd jouw veelzijdigheid in de praktijk te brengen.

Voordat we je benaderden hebben we natuurlijk al gekeken of jouw achtergrond past bij wat we je willen bieden. Daarbij viel op dat je affiniteit hebt met werktuigbouwkunde en een vlotte babbel hebt. Misschien heb je zelfs ook al ervaring met auademolition en houd je ervan om nieuwe technieken toe te passen.

 

Wij weten dat we niet de enige zijn die op zoek zijn naar jou! Maar we zouden graag de kans krijgen om tijdens een kopje koffie onze passie voor ons bedrijf op jou over te brengen. Dus als je het wat lijkt om deel uit te maken van onze ambitieuze groep vakmannen? Accepteer dan onze uitnodiging om op deze vacature te reageren. Wij zorgen voor de koffie en de vlaai 😉

Heb je interesse? Jouw sollicitatie is in een paar minuten geregeld. Klik hier, vul de ja/nee vragen in en laat je gegevens achter. Een cv en motivatiebrief is (nog) niet nodig!

Reacties zijn gesloten.