Omschrijving

In onderaanneming van Strukton Rail West heeft Edilon)(Sedra Contracting de voegen langs de ca. 10.600 meter spoorstaaf aangebracht.

De moeilijkheid van het maken van de voegen waren de verschillende dimensies (binnenzijde 30x20mm en buitenzijde 50x20mm) van de voeg.
Ook alle obstakels die langs en in het spoor aanwezig waren: railkasten, wissels, wisselbakken en bogen in het spoor waren een uitdaging voor
het creëren van de voeg en het ingieten ervan. Bij het maken van de voegen heeft Edilon)(Sedra Contracting gebruik gemaakt van de
know-how van firma Boverhoff.

Voor het ingieten van de sponningen met Edilon VA-25 heeft Edilon)(Sedra Contracting de expertise gebundeld met haar Duitse collega’s van Edilon)(Sedra BAU. Het gieten is uitgevoerd met behulp van een volautomatische gietmachine. Deze machine maakt het mogelijk om een constante aanvoer te krijgen waardoor het gieten erg precies uitgevoerd kan worden en een heel strakke voeg gecreëerd kan worden.

Locatie: Remise Beverwaard, Rotterdam

Opdrachtgever: Strukton Rail West

Periode van uitvoering: Maart 2011 – Juni 2011

Betreft: Aanbrengen van een flexibele voeg aan binnen- en buitenzijde van de spoorstaaf. Prepareren van de voeg en de spoorstaaf voor het gietmateriaal. Het ingieten van de voeg met Edilon VA-25.

Download: Projectblad